..اولاً: نبطن قالبين متوسطين بورق الزبدة علشان تخرج الكيكة منها بسهولة..
..ثانياً: نضرب البيض والفانيليا خمس دقائق ثم نضيف السكر بالتدريج ونستمر فى الخفق لحد ما شكلة يكون ذى الصورة اللى جاية..
..ثالثاً: نضيف الزيت واحدة واحدة ونستمر فى الخفق هيصبح شكلة كده
..
..رابعاً: نضيف الدقيق والبكينج بودر بالتدريج ونستمر فى الخفق على السرعة الهادئة خامسا: نضيف كوب السفن آب للخليط نلاحظ فوران الخليط نستمر فى الخفق لحد ما تمتزج المكونات كلها مع بعض ونصبها فى القوالب كالشكل التالى
..
..سادساً: ندخلها الفرن اللى كان شغال من البداية على درجة حرارة 180 درجة واول ما تنضج نفتح باب الفرن فتحة صغيرة ونسيبها لحد ما تهداء وبعد كده نطلعها ودا شكلها بعد ما خرجت
..
..ودا شكلها بعد التقطيع..........تحفة وهشة والصور توضح..
..
نوفا
الجنس : عدد المساهمات : 289 الميلاد : 04/12/1997 20/05/2009 نقاط : 12919 العمر : 26 الابراج :
موضوع: رد: كيك السفن آب رووووووووووووووووووووووووووووعة 12/2/2019, 6:49 pm